tisdag 18 januari 2011

Totalt irrelevant inlägg

Jag har tidigare sagt att detta är en renodlad jakt och fiskeblogg och eftersom jag sagt det så kommer detta inlägg att handla om en tv-serie..

Eftersom jag förnärvarande inte vare sig jagar eller fiskar så kollar jag på tv. Och eftersom man bara kan se en film om hur man binder tubflugor ett visst antal gånger så tittas det därför på annat ibland. Speciellt då man är sjuk så brukar det bli så att man lånar ner något från "det stora bibliotekt" på internet..
Det brukar då bli tv-serier istället för film då avsnitten är mer "tidsvänliga"

Alla som känner mig vet att jag alltid har hållit Vänner som världens bästa serie. Nu har den fått konkurrens. Efter semestern så låg både jag och Anna sjuka och hade inget att titta på. Jag hade ett svagt minne av att jag sett ett halvt avsnitt sent en lördagnatt på tv400 eller nån annan b-kanal som handlade om ett motorcykelgäng. Jag mindes inte mer än att det var motorcyklar, schysst musik och ett par coola kommentarer. Lyckades att luska ut att namnet på serien var 'Sons of Anarchy'.
Lånade därför hem första säsongen och började kika. Tog ca 3 avsnitt innan man satt ohjälpligt fast. Jag och Anna sträcktittade på två säsonger och kunde inte sluta. I och med att sista avsnittet var slut så kastade jag mig ut på nätet för att se om det fanns fler avsnitt att få tag på. Säsong 3 hade då gått i några avsnitt men jag visste att jag skulle drabbas av malaria om jag inte fick se hela säsongen rakt av. Därför motstod frestelsen och vi inväntande att hela säsong tre fanns tillgänglig. Nu under julen så plockade vi ner det och bänkade oss igen. Mycket riktigt... Makalöst bra!!
Denna serie har allt, spänning, drama, tuffhet, coolhet, humor och kanske framförallt grym musik som verkligen funkar till seriens upplägg.
Serien handlar om ett motorcykelgäng i kalifornien där man följer en av medlemmarna, Jax Teller, som huvudperson som serien på sätt och vis kretsar kring.

Om ni ska se ett enda tv program i ert liv så måste det bli denna serie. Den är ofantligt bra!

"Ride into this world, all alone
God takes your soul, you're on your own"

Må alla kanaler bara sända denna serie!

Inga kommentarer: