tisdag 28 oktober 2008

Måtte djävulen ta William Moberg Faulds

Har just "plågat" (tv funkar inte speciellt bra för skalletrasslet..) mig igenom ett avsnitt av Jakt & Fiske.
Återigen har William förstört ett avsnitt av vad som skulle kunna vara prima fiske tv. Jag vet inte om det är bara är jag som irriterar mig till döds på hans kommentarer, hans attityd, hans hurtfriska framtoning och framför allt att han verkar vara troligtvis världens sämsta fiskare.

Karlfan reser sverige och världen runt och besöker dom bästa fiskeplatserna som finns. Han har med sig guider till höger och vänster och samtliga förutom han själv fångar fisk. De enda gångerna man får se honom med ett böjt spö är de gånger man inte får se honom göra ett mothugg.... hmm

Ett normalt program så är han på någon riktig hotspot vid en perfekt tid. Sedan får man se honom rycka flugan ur vattnet ca 4-5 gånger första kvarten med ordföljden "neeej, å den var stoooor.." sedan blir det reklam och programmet börjar igen. Sedan får guiderna ett par tre fiskar och detta åtföljas av den klassiska kommentaren "snyggt jobbat Jean (eller annan guide)"
"Då leder du med 1-o då. Tänk att det alltid ska bli en tävling när man fiskar...he he he"
Vid det här laget är man så uppretad att man sitter och tuggar fradga! Och man tänker "Han lyckas förstöra även dagens program ¤%&$#"
Sedan som på något magiskt sätt står han där med en spöbåge (utan att vi fått se ett mothugg naturligtvis) och då kommer det en till av dessa förhatliga kommentarer.. "Jag tror den är fin...den är stoooor.."
Jag skulle verkligen vilja se vad som händer när kameran är avstängd. Misstänker att det är ett flertal ggr som Herr Faulds-Moberg drillar in guidefångad fisk...

För bara ett par veckor sedan var han tydligen i Ljungan som är mitt hemmavatten och fiskade efter havsöring. Slog upp söndagstidningen och där var han!!

Hade jag vetat det så hade jag offrat min tid på att fara dit och kasta sten på honom precis hela dagen!

Nä nu har jag retat upp mig tillräckligt. Vi hörs

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahah underbar läsning !

Anonym sa...

Avis eller??

Anonym sa...

harstMen du, det finns väl en knapp där du kan stänga av? Eller? Som tur är finns det tiotusentals, kanske hundratusentals sportfiskare av alla slag här i landet som tycker att William gör bra program. Visst kan man irriteras på allt tjoande, men det finns "innehåll" också!

Anonym sa...

När de på Tv 4 nu satsar på ett fiskeprogram kunde de ju valt en mer kompetent programledare, dvs. någon som fiskat hyggligt tidigare i livet. William är kass, riktigt kass. Kan kan inte kasta, varken fluga eller spinn, man är på tok för het på gröten, sen dålig på att drilla. För en vanlig hobbyfiskare blir det pinsamt att se, jag skäms å hans vägnar.

Anonym sa...

Om du nu tycker att William är så jävla hemsk, varför kollar du då ens på programmet? Han är en underbar människa, och fusk förekommer inte. Var försiktig innan du yttrar dig om saker du inte vet något om, tack!

Anonym sa...

william är ju det bästa som hänt på tv när det handlar om fiske

Hasse sa...

Hahaha, bästa jag har läst på länge!
"Den va stooooor"
http://www.youtube.com/watch?v=jhcrTb5Hpr8 <-- Den går ut till dig!

Anonym sa...

Hej, Håller fullståndigt med dig. Och han tappar allt och är en vidrig förespräkare för ett gott fiske. Och att han behöver en bh för att dölja sina bröst. Vilket han gjorde i ett program genom stt ständigt smeka sig själv när de lokala fiskarna krävde bastu och nakenhet. Han är en skam för ett gott fiske på alla plan. Och behöver en bh.

peter eklund sa...

Taaack för detta, håller med på alla plan. Ja, jag hade fan gjort det bättre

Anonym sa...

William är en fyllskalle och pederast